Een uniek interieur dankzij Maison En Vogue

Houdt u van een industriële stijl en retro chique accessoires die uw interieur er onderscheidend uit laten zien en bovendien anders zijn dan anders? Bij Maison En Vogue vindt u meubels en accessoires die emotie opwekken en tegelijkertijd uw interieurontwerp een unieke ‘touch’ geven. Binnen de uitgebreide collectie met topmerken vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Uw keuze gemaakt? Veel producten zijn op voorraad. Bij Maison En Vogue vindt u als specialist in design een eigentijds interieur met een schitterende uitstraling! 

Designtrends bepalen de collectie van Maison En Vogue

Uw interieur verandert in een stimulerende en plezierige omgeving dankzij een uitgekiende selectie meubels en accessoires die emoties opwekken. Zij hebben een nauwe samenwerking met toonaangevende merken die stuk voor stuk bij de liefhebbers tot de verbeelding spreken. Uit het aanbod van deze merken selecteren zij de mooiste, leukste of meest trendy artikelen van het moment. Maison En Vogue biedt voor de gehele collectie een optimale prijs/prestatieverhouding dankzij lagere structuurkosten. Tevens bieden zij maximale transparantie over productkenmerken en beschikbaarheid waardoor u een helder en eerlijk beeld krijgt van de producten binnen al deze collecties.

Veelzijdige keuze in meubels en accessoires

Van fauteuil tot decoratief huistextiel en van ronde salontafel tot keukenaccessoires; bij Maison En Vogue is de collectie breed en diep. Ze werken uitsluitend met absolute topmerken. Een voorbeeld daarvan is ‘Zuiver’; een Nederlandse fabrikant met een unieke collectie fris en eigentijds meubilair, accessoires en verlichting. Maar ook het Deense Nordal, HKLiving en Dutchbone maken onderdeel uit van het aanbod. Bij Maison En Vogue kunt u altijd rekenen op een breed assortiment met producten van hoge kwaliteit!

Zorgeloze service

Maison En Vogue heeft niet alleen een prachtige collectie meubels en accessoires van tijdloze kwaliteit, zij kunnen ook vrij snel leveren aangezien ze veel producten rechtstreeks uit de eigen voorraad kunnen leveren. Ook als u vragen heeft of meer wilt weten over een specifiek item, dan helpt de klantenservice u graag op weg. Zodra u een product bestelt, zorgen zij ervoor dat het snel en gratis aan u wordt verzonden. Voldoet het product niet aan uw verwachting? Dan kunt u het eenvoudig retourneren. U merkt het: bij Maison En Vogue is uw bestelling in vertrouwde handen!