Muizen in huis? Gebruik de beste houten muizenvallen

Wanneer u last heeft van een muis in huis, dan wilt u maar één ding en dat is hier zo snel mogelijk vanaf. Maar de vraag is natuurlijk hoe kom je van de muis of muizen af. Voor hygiënische doeleinden is het zeer belangrijk dat u uw voedsel bronnen goed schoon houdt van muizen. Waarbij verpakkingen waaraan geknaagd is om te zetten in een ander vorm van verpakking, als bijvoorbeeld een plastic bakje met goed afsluitbare deksel. Want de muizen uitwerpselen kunnen ziektes verspreiden. Ook kunnen zij door voedsel resten andere ongedierte aantrekken, zoals mieren en andere insecten. Door het schoonhouden en opbergen van voedselresten sluit u hierbij ook hun voedselbron af om verdere verspreiding en schade te voorkomen.

MUIZEN ZIJN KNAAG- EN PLAAGDIEREN

Muizen zijn knaagdieren dus niet enkel knagen zij aan de verpakkingen van uw eten. Ze kunnen ook aan uw elektriciteitskabels knagen wat tot gevaarlijke situaties kan leiden: zoals kortsluiting, brand of elektrocutie, niet enkel van de muis maar ook van uw eventuele eigen huisdieren of kinderen. Dus pak dit probleem zo snel mogelijk aan! De webshop van Muizen-vallen.nl, biedt het beste resultaat in kwaliteit muizenvallen. Zij zijn de specialist in de gebruikelijke houten muizenvallen! Geen plastic muizenval, elektrische muizenval, muizenval verjagers, muizenval lijmplanken, diervriendelijke muizenval of een elektronische muizenval. Maar ouderwetse degelijkheid!

ADVIES BIJ MUIZEN OVERLAST: houten muizenvallen!

Het is ook van groot belang om bijvoorbeeld gaten en kieren in uw huis goed dicht te houden want muizen, ratten en ander ongedierte kunnen hier gemakkelijk hun weg door vinden. En opnieuw voor overlast zorgen nadat u het probleem hebt aangepakt. Houdt uw huis goed schoon, dit zorgt ervoor dat u op tijd door krijgt dat er overlast wordt veroorzaakt door muizen. Het kan soms wel weken duren voordat het beseft er is dat u een muizenplaag heeft. Hiernaast planten muizen zich enorm snel voor. Het advies is dan ook om meerdere vallen neer te zetten zodat de kans van slagen hierdoor enorm wordt verhoogd en u sneller bent verlost van de plaag die uw leefomgeving teistert. Heel veel succes gewenst.

TIP:  Wees altijd zeer voorzichtig met het ‘scherp’ zetten van muizenvallen!  Uw vingers kunnen er ook tussen komen. Ook weghouden van kinderen en huisdieren!