Stijlvol meubilair van tijdloze kwaliteit

De aankleding van uw interieur reflecteert uw eigen stijl. Precies de reden dat Pib producten selecteert die zijn ontworpen om uw unieke stijl te creëren. Daarbij gaan zij voor een perfecte afwerking en een tijdloos ontwerp waarbij stijlvolle elementen in harmonie worden gecombineerd. Hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Of dat nu leer, massief oud hout en marmer betreft; ze gebruiken de beste materialen die met liefde en vakmanschap worden verwerkt tot de mooiste meubels voor uw interieur. Maak kennis met Pib, maak kennis met een harmonieuze collectie meubilair van tijdloze kwaliteit!

Veelzijdige collectie stijlvol meubilair

Bij Pib kunnen ze voldoen aan uw persoonlijke interieurstijl. Houdt u van een stoer interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een industriële tafel en bijpassende accessoires. Op het gebied van tafels, stoelen, verlichting, banken, kasten en accessoires heeft Pib een antwoord op elke stijl. Alle producten die zij aanbieden, worden geproduceerd conform de eigen, strenge kwaliteitseisen. Zo kunt u altijd rekenen op een hoogwaardig product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Veel producten uit hun collectie leveren ze bovendien rechtstreeks uit voorraad zodat u snel kunt gaan genieten van uw aankoop. Toch niet tevreden? Geen probleem! Uw aankoop retourneren is eenvoudig en snel geregeld. 

Style uw interieur met Pib’s accessoires

In elk vertrek van uw huis zijn accessoires onmisbaar om de ruimte uw persoonlijke stijl te geven. Daarom bieden ze een indrukwekkende collectie vintage meubels en accessoires aan voor elk vertrek. Accessoires die slim, handig of praktisch zijn, accessoires puur ter decoratie of een combinatie van mooi en praktisch. Pib biedt het allemaal. Van handige en decoratieve opbergdozen voor uw slaapkamer tot aan brocante kasten of een ronde salontafel voor een chique uitstraling van uw woonkamer.  Maar ook een vintage sfeer in uw hal door het plaatsen van een opvallende kapstok of landelijke sidetable ontbreekt bij Pib niet. Groot of klein, mooi of praktisch of een combinatie van al deze kenmerken, bij Pib kiest u precies de accessoires die bij uw stijl passen! Vergeet dus niet om uw landelijke woonaccessoires zorgvuldig te kiezen volgens de sfeer die u aanspreekt.

Meubels en accessoires die 100% voldoen aan uw wensen

In hun collectie vindt u ongeveer 600 producten die zorgvuldig zijn geselecteerd & gekozen door het team van experts. Elk product moet voldoen aan de strengste eisen om onderdeel te mogen zijn van de collectie. Wilt u over een bepaald product meer specifieke informatie of heeft u een vraag? Bij PIB is de toegang tot de klantenservice snel en gratis. Zij geven graag antwoord op al uw décor vragen. Met 18.4/20 zijn zij er trots op de beste klantenservice in deze sector te hebben. Zodra u een product bestelt bij Pib, zorgen zij ervoor dat het spoedig aan u wordt verzonden. Voldoet het product niet aan uw verwachting? Dan kunt u het snel en eenvoudig retour aan ons leveren. Dat is wat we bij Pib echte service noemen!